אודות
עירית פרידמן היא דוקטור לחינוך, בוגרת אוניברסיטת חיפה.
המחקר שלה מתמקד בפרקטיקות הקשורות בבחירות מזון ובתפיסות בנושא מזון בישראל וביפן, בהיבטים תרבותיים של אמנות יפנית וכן בניתוח איכותני במגוון מחקרים במדעי החברה.
את עבודת השדה למחקר הM.A. באנתרופולוגיה ערכה באוניברסיטת הוקאידו ביפן, כתלמידת מחקר של משרד החינוך, התרבות, הספורט, המדע והטכנולוגיה היפני.
עבודת הדוקטורט שלה התמקדה בידע ועמדות של ילדים צעירים בנושא אוכל.
תחומי עניין
היבטים תרבותיים ותפיסתיים של מזוןתרבות ואמנות ביפן
שיטות מחקר איכותניות